כיצד נרשמים לאליפות ישראל ב- SOCCER5?

Posted on

הקט-רגל, או בשמו הלועזי Soccer x 5, הוא הגרסה הפופולרית של המשחק, ומתאים לכל ישוב בארץ שבו מגרשים קשיחים (פרקט/אספלט/בטון/כורכר מהודק) או מיני פיץ' (דשא סינטטי). הקט-רגל מופעל ע"י חברת Soccer 5 אשר מפעילה זכיינים במעל ל-35 מדינות. ואנו גאים לעדכן שהשנה מצטרפת אליהן ישראל! מדי שנה נערכת אליפות עולם, המהווה את רגע השיא של הפעילות ואת טורניר הקט-רגל החובבני הגדול בעולם (האליפות הקרובה תיערך באוקטובר 2019 בעיר  לאס וגאס).

במשחק משתתפים 4 שחקני שדה + שוער, בגילאי 18 ומעלה. הוא משוחק, כאמור, על מגרש קשיח או דשא סינטטי, עם שערי קט רגל סטנדרטיים. הקבוצה האלופה בכל מדינה זוכה לנסוע לאליפות העולם כנציגה הרשמית של מדינתה.

העיר חדרה נבחרה כעיר המארחת הרשמית של משחקי SOCCER X 5  ותארח את יום משחקי הגמר בחוה"מ פסח, ה – 24.4.19.

מוקדמות אליפות ישראל שתפעל עמותת "מדינת הכדורגל",  ישוחקו ב – 4 מיקומים שונים:

* תל-אביב ה – 11.4

* באר שבע ה – 14.4

* ירושלים ה – 15.4

* חדרה ב – 22.4

מהמוקדמות יעפילו 8 קבוצות לשלב יום משחקי הגמר במתקן האימונים החדש של העיר לשפת ימה של העיר חדרה. הקבוצה הזוכה בטורניר תוכרז כנבחרת ישראל בקט-רגל Soccer 5, ותצא לייצג את המדינה באליפות העולם שתיערך למשך כארבעה ימים באוקטובר 2019 בארה"ב! הפרס כולל טיסה הלוך-חזור של 7 השחקנים (5 שחקני שדה+2 מחליפים) לתחרות העולמית.

התארגנתם על קבוצה? חולמים לייצג את ישראל?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *